Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Περάσαμε και τους 9.000 επισκέπτες… Ευχαριστούμε από την καρδιά μας!… Και συνεχίζουμε...

Έρχεστε, μπαίνετε, διαβάζετε και μένετε… Κι αυτό εμείς το θεωρούμε κατάκτηση μεγάλη… Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και η καταξίωση έρχεται με το χρόνο. Το να είσαι συνεπής σε όσα είπες από την αρχή επιβραβεύεται.
Έτσι ακριβώς έγινε… Ούτε στιγμή δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας στους επτά μήνες που είμαστε στον… αέρα του διαδικτύου… Δεν χάσαμε ούτε μια μέρα που να μην κάνουμε ανάρτηση, ακόμα και το καλοκαίρι, ήμασταν εδώ, δίπλα σας και παρακολουθούσαμε την επικαιρότητα για να τη σχολιάσουμε από τη δική μας σκοπιά, με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο.

Ζήσαμε από κοντά τις δημοτικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου και τα αποτελέσματα τους. Δεν βαρυγκωμήσαμε όταν για μερικές ψήφους μείναμε εκτός κεντρικού δημοτικού συμβουλίου. Δεν ασκήσαμε έφεση, εκτιμώντας ότι ίσως στην επανακαταμέτρηση, επωφελούμασταν.

Κι αυτό δεν το κάναμε τυχαία, αλλά συνειδητά. Θεωρούσαμε ότι με τίποτα δεν έπρεπε να δημιουργήσουμε το παραμικρό πρόβλημα στην παράταξη μας και το Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη που έχει να επιτελέσει ένα πολύ σοβαρό έργο την επόμενη 5ετία…

Η προσφορά μας στο κοινωνικό κίνημα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι γνωστή στην περιοχή του 4ου Διαμερίσματος και όχι μόνο. Με χαμηλούς τόνους, συνειδητά και με υπευθυνότητα η Δήμητρα Σιδερή έκανε το καλύτερο που μπορούσε, καθώς ο αθηναϊκός λαός βιώνει ήδη τις σκληρές συνέπειες των μνημονίων.

Και τώρα παραμένει στη διάθεση του Δημάρχου και της παράταξης, έτοιμη να προσφέρει όπου εκείνοι εκτιμούν ότι χρειάζεται… Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν… αποστρατεύεται. Θα συνεχίσει να συμμετέχει στους αγώνες και να είναι στο πλάι στον κόσμου που την τίμησε με την ψήφο του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εκτίμηση τους για το έργο και την προσφορά της.

Και εδώ θα συνεχίσουμε να έχουμε καθημερινή παρουσία, όσο κι αν ενοχλεί κάποιους. Τους καταλαβαίνουμε, τους χαλάμε τη σούπα, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μπούμε στο περιθώριο. Ευχαριστούμε για τις 9.000 ψήφους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου