Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Καλή δύναμη σε όσους εκλέγονται…

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο Αθηναίων, όπως τα δίνει το Πρωτοδικείο Αθηνών, σε ότι αφορά τη Δήμητρα Σιδερή…


Ένα μήνα μετά το πέρας των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 το Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε τα επίσημα αποτελέσματα. Η Δήμητρα Σιδερή στην πρώτη της εμφάνιση στην κεντρική δημοτική σκηνή λαμβάνει 799 σταυρούς προτίμησης και καταλαμβάνει την 34η θέση στο συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη». Με δεδομένο ότι εκλέγονται οι πρώτοι 29, η Δήμητρα μένει εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα συγχαρητήρια μας λοιπόν σε όσους εκλέγονται… Η Αθήνα, η πόλη που αγαπήσαμε μας χρειάζεται όλους…

Η επόμενη μέρα στην Αθήνα θέλει όσους εξελέγησαν να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους και να ανταποκριθούν με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Μια μόνο επιλογή έχουμε: Να προχωρήσουμε μπροστά. Να αφήσουμε ελεύθερο τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, να δουλέψει με τους άξιους συνεργάτες του στην 5ετία που έχει μπροστά του. Η εμπειρία υπάρχει και λάθη δεν συγχωρούνται. Τα προβλήματα είναι εντοπισμένα, δουλειά και τολμηρές αποφάσεις χρειάζονται μόνο…

Μεγάλες είναι οι αλλαγές και στην 4η Δημοτική Κοινότητα… Ενθαρρυντικό είναι ότι εκλέγονται νέοι στην πολιτική άνθρωποι που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν πολλά στην τοπική κοινωνία.
Δεν αφέθηκε η προσπάθεια να φανεί... Γιατί και στα όνειρα υπάρχουν "μικρές νοθείες"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου