Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Να κι ένα καλό νέο: Η Εθνική μας στους «16» του Μουντιάλ. Και τώρα με την Κώστα Ρίκα...

Από τα σημερινά πανηγυρικά πρωτοσέλιδα του… πολιτικού Τύπου, παρακαλώ, για την νίκη 2-1 της Εθνικής Ελλάδος επί της Ακτής του Ελεφαντοστού… Επάνω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Κάτω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εμείς τώρα, αθλητικό site δεν είμαστε, αλλά παρακολουθούμε την επικαιρότητα. Και όλη η σημερινή επικαιρότητα είναι η νίκη της Εθνικής Ελλάδος επί της Ακτής του Ελεφαντοστού στους «16» της παγκόσμιας διοργάνωσης ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, το γνωστό μας Μουντιάλ.

Ο επόμενος μεγάλος κάβος, η Κώστα Ρίκα, την Κυριακή, όπου θα κάνουμε τις παρέες μας, για να παρακολουθήσουμε από τις τηλεοράσεις μας, επειδή η Βραζιλία μας πέφτει λίγο μακριά.

Και γιατί είναι ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός «μεγάλο»; Μα, διότι έχουμε ανάγκη να νιώσουμε λίγο καλύτερα και να τονωθεί το ηθικό μας που έχει «ταλαιπωρηθεί» από τις κάθε είδους δοκιμασίες που αντιμετωπίζουμε.

Μια ανάπαυλα, λοιπόν, αθλητική επιβάλλεται… Εξάλλου τρέχουν οι εξελίξεις, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν αισθητά τις επόμενες ημέρες και πρέπει να κάνουμε κάτι για να είναι καλή η ανάσα μας.

Εξάλλου τα προβλήματα δεν πρόκειται να φύγουν, εδώ θα είναι και θα μας περιμένουν. Όπως και οι γκρινιάριδες άνθρωποι, εδώ θα είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου