Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Προσπάθησε σε πλειστηριασμό να πάρει το σπίτι του αδελφού του στην Κρήτη και τώρα επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις!

Δυσάρεστη έκπληξη ήταν για τους κρητικούς η είδηση ότι ο αδελφός πολίτη του οποίου το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό, λόγω χρεών, προσπάθησε να του το πάρει, μετέχοντας στη διαδικασία. Μάλιστα, όπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, ο πολίτης που έχανε το σπίτι του, βλέποντας τον αδελφό του να το «χτυπάει», λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Τώρα ο αδελφός που δέχτηκε την κριτική του κόσμου για την πράξη του αυτή, επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις με συνέντευξη του στο Ράδιο Κρήτη.
Ο Μηνάς Ορφανουδάκης, λέει ότι τα αδέλφια του προσπάθησαν να προσβάλουν τη διαθήκη των γονιών του και έβαλαν τον ίδιο σε δικαστική περιπέτεια με πολλά έξοδα. Τονίζει επίσης ότι ο αδελφός του του χρωστούσε 10 χιλιάδες ευρώ από δανεικά και τον αποκαλεί «αντίδικο».
Υποστηρίζει επίσης ότι η νοσηλεία δυο αδελφών του σε ψυχιατρική κλινική έγινε για να γλυτώσουν οφειλές στο δημόσιο και τις τράπεζες. Στην εκπομπή παρενέβη και η αδελφή του που τον χαρακτήρισε ψεύτη, λέγοντας ότι λόγω όλης αυτής της ιστορίας εκείνη είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.
Η απόλυτη κατάντια μιας κοινωνιας…
  • Πηγή: e-kriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου