Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Προσπάθησε σε πλειστηριασμό να πάρει το σπίτι του αδελφού του στην Κρήτη και τώρα επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις!

Δυσάρεστη έκπληξη ήταν για τους κρητικούς η είδηση ότι ο αδελφός πολίτη του οποίου το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό, λόγω χρεών, προσπάθησε να του το πάρει, μετέχοντας στη διαδικασία. Μάλιστα, όπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, ο πολίτης που έχανε το σπίτι του, βλέποντας τον αδελφό του να το «χτυπάει», λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Τώρα ο αδελφός που δέχτηκε την κριτική του κόσμου για την πράξη του αυτή, επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις με συνέντευξη του στο Ράδιο Κρήτη.
Ο Μηνάς Ορφανουδάκης, λέει ότι τα αδέλφια του προσπάθησαν να προσβάλουν τη διαθήκη των γονιών του και έβαλαν τον ίδιο σε δικαστική περιπέτεια με πολλά έξοδα. Τονίζει επίσης ότι ο αδελφός του του χρωστούσε 10 χιλιάδες ευρώ από δανεικά και τον αποκαλεί «αντίδικο».
Υποστηρίζει επίσης ότι η νοσηλεία δυο αδελφών του σε ψυχιατρική κλινική έγινε για να γλυτώσουν οφειλές στο δημόσιο και τις τράπεζες. Στην εκπομπή παρενέβη και η αδελφή του που τον χαρακτήρισε ψεύτη, λέγοντας ότι λόγω όλης αυτής της ιστορίας εκείνη είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.
Η απόλυτη κατάντια μιας κοινωνιας…
  • Πηγή: e-kriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου