Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Χθες 6 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και αύριο 7 Ιουνίου για τα ΓΕΛ άρχισαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Για τα ΓΕΛ, οι πανελλαδικές θα διαρκέσουν από τις 7 έως και τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ, από τις 6 έως τις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου και οι πρακτικές δοκιμασίες από τις 20 έως τις 30 Ιουνίου.

Αναλυτικά, στις 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Οι επόμενες τρεις ημέρες εξετάσεων (9 - 14/6) θα αφορούν σε μαθήματα προσανατολισμού και οι δύο τελευταίες το μάθημα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού (16/6) και τα Μαθηματικά και την Ιστορία Γενικής Παιδείας (19/6).

Εξάλλου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, στις 6 Ιουνίου θα ξεκινήσουν επίσης με Γλώσσα. Στις 8 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Μαθηματικά και στο διάστημα 10 - 21/6 θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού από τους υποψηφίους.

  • Από την http://www.elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου