Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Οικονομικές προτάσεις σε δύσκολους καιρούς...


Την έχετε δει, αυτή τη σελίδα στο διαδίκτυο; Έχει να κάνει με την τσέπη μας. Ας εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δίνει. Πατήστε ΕΔΩ για να επωφεληθείτε...

Ζούμε σε εποχές όπου ο πολίτης, όντας στόχος της κεντρικής Διοίκησης, έχει υποστεί μια σκληρή οικονομική δοκιμασία. Είδε το εισόδημα του να συρρικνώνεται ή να μηδενίζεται καθώς οδηγήθηκε βίαια στη φωτοχοποίηση.
Ο Δήμος Αθηναίων αφουγκράστηκε αυτήν τη δυσκολία των δημοτών του. Και προχώρησε σε συμφωνίες με επαγγελματίες που κι αυτοί, λόγω της γενικότερης κρίσης, αντιμετωπίζουν πρόβλημα, δίνοντας λύσεις ως προς το κινηθούν για τη διατροφή τους ή τη στοιχειώδη ψυχαγωγία τους. Έτσι ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορούν οι πελάτες τους να εκμεταλλευτούν τις μειωμένες τιμές στα προϊόντα τους.
Δυστυχώς τέτοιες ειδήσεις δεν έχουν την κατάλληλη προβολή που θα τους άξιζε από τα ΜΜΕ με αποτέλεσμα πολλοί συνάνθρωποι μας να δέχονται τις δυσκολίες από τις πιέσεις που έχουν υποστεί οδηγώντας τους εαυτούς τους στην απομόνωση και να βιώνουν τις σκληρές συνέπειες της κατάθλιψης.
Εμείς, από αυτό το Blog σε τακτά χρονικά διαστήματα θα σας δίνουμε τέτοιες ειδήσεις, γνωρίζοντας ότι πολλοί θα ωφεληθούν πραγματικά και από την άλλη θα κινηθεί η αγορά που στενάζει από την ανέχεια και την αναδουλειά...
Αφήστε που η πιο καθαρή ματιά και το φως, δίνουν τη δυνατότητα να τονωθεί η αισιοδοξία μας για ζωή και να κάνουμε κοινωνική προσφορά στους συνανθρώπους μας. Μικρά, αλλά ουσιαστικά βήματα... Ας ξεκινήσουμε από κάπου. Ας βοηθήσουμε κατ' αρχήν τον εαυτό μας σε μια εποχή που το χρειάζεται περισσότερο κι από το φαΐ.
  • Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ περισσότερες ευκαιρίες για έξοδο στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου