Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Τι μαθαίνει κανείς!!! Δρίτσας απατημένος…

«Όσο περνούν οι ημέρες «λύνονται» οι γλώσσες και μαθαίνουμε πράγματα. Όπως ας πούμε τι ακριβώς συνέβη με τη συμφωνία για την παραχώρηση του ΟΛΠ στην COSCO, που έφθασε στη Βουλή τελείως αλλαγμένη. Αγνώριστη.

Ενθυμείσθε ασφαλώς το «τρούπημα» στα πλευρά που έκανε ο μπαρουτοκαπνισμένος κυρ-Θοδωρής Δρίτσας στον γραμματέα της κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, δείχνοντάς τον ως υπεύθυνο για ό,τι συνέβη. Το καινούργιο που πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή, πιο έγκυρη δεν γίνεται, είναι ότι ο καημένος ο Δρίτσας για πρώτη φορά σε αυτή την ιστορία είχε δίκιο. Αλήθεια έλεγε - αλλά δεν τον πίστευε κανείς, προφανώς.

Κατά την πηγή μου, η συμφωνία «μεταμορφώθηκε» στη διαδρομή της προς τη Βουλή, μετά την «επεξεργασία» στην οποία την επέβαλαν δύο από τους «καμπαλέρος» του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος - ο Καλογήρου και ο πολυπράγμων Τζανακόπουλος.

Οι δύο κύριοι επιχείρησαν αυτές τις αλλαγές υιοθετώντας, λέει, πλήρως τις απαιτήσεις της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα λιμάνια. Και μάλιστα χωρίς καν να ενημερώσουν τον Δρίτσα, ο οποίος το έμαθε, όπως και κάθε απατημένος σύζυγος, τελευταίος!

Τέτοια γίνονται...»

  • Αντιγράφω από τον Γ. Παπαχρήστο, εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου