Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτοί... χτενίζονται!

Διαβάζουμε στην ειδησεογραφία: Σε συμφωνία αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στην ΝΔ, κατέληξαν τα μέλη της ΚΕΦΕ, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2015 και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να εκλεγεί αρχηγός τότε θα ακολουθήσει επαναληπτικός γύρος εκλογών στις 10 Ιανουαρίου 2016.

Την ευθύνη της διεξαγωγής τους αναλαμβάνει η εταιρία Vodafone η οποία είχε προτείνει και την σχετική ημερομηνία, ενώ απερρίφθη η προσφορά της εταιρίας «Έξυπνα Συστήματα», η οποία είχε εγγυηθεί τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της ψηφοφορίας αναμένεται να αγγίξει τα 800.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων υπήρξε διάσταση απόψεων τις προηγούμενες ημέρες. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελαν πρώτα να διασφαλίζονταν το γεγονός ότι οι εκλογές θα μπορούσαν να διεξαχθούν δίχως προβλήματα και μετά να κατέληγαν στην ημερομηνία.

Αντίθετα, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης ήθελαν να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν, καθώς όπως έλεγαν δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο.

«Όποιος δεν θέλει εκλογές ας το πει», τόνισε χθες Τρίτη ο κ. Τζιτζικώστας και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι «η ενότητα κινδυνεύει, η βάση του κόμματος βράζει και ο τόπος χρειάζεται αντιπολίτευση».

  • Πηγή: http://www.huffingtonpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου