Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Πώς θα χάσεις εύκολα τα περιττά κιλά…

Εκτός από τη διατροφή και την απαραίτητη αερόβια γυμναστική που βοηθά στην καύση λίπους, υπάρχουν και κάποια super detox ζεστά ή παγωμένα ροφήματα που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις γρηγορότερα στον στόχο σου και να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά.

1. Νερό με βότανα και ginger:
Η σωστή ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν προσπαθείς να χάσεις βάρος. Το νερό είναι ο καλύτερος τρόπος ενυδάτωσης, αφού καθαρίζει τον οργανισμό, αποβάλλει τις τοξίνες και δημιουργεί το αίσθημα πληρότητας στο στομάχι. Εάν βαριέσαι να πίνεις σκέτο νερό, μπορείς να του δώσεις πιο ευχάριστη γεύση, προσθέτοντας φρέσκα αρωματικά βότανα, χυμό λεμονιού, ginger και παγάκια.

2. Παγωμένο τσάι μέντας:
Η μέντα βελτιώνει τη χώνεψη, προλαμβάνει την κατακράτηση υγρών και μειώνει το πρήξιμο.

3. Χυμός ανανά:
Ο ανανάς περιέχει ένα ένζυμο, τη βρωμελίνη, που βοηθά στη διάσπαση των πρωτεϊνών, διευκολύνει τη διαδικασία της χώνεψης και εξαφανίζει το πρήξιμο του στομάχου.

4. Πράσινο τσάι:
Πέρα από τις πολλές αντικαρκινικές ιδιότητες που έχει το πράσινο τσάι, περιέχει και μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών συστατικών, τις κατεχίνες, που σύμφωνα με έρευνες μειώνουν το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

5. Ρόφημα μαύρης σοκολάτας:
Και όμως, η μαύρη σοκολάτα σε βοηθά να αδυνατίσεις γιατί μειώνει την όρεξη και τις λιγούρες. Παρόλα αυτά, ένα ποτήρι περιέχει περίπου 400 θερμίδες, οπότε καλό είναι να το αντικαταστήσετε με ένα γεύμα για να περιορίσεις τις extra θερμίδες.

  • Πηγή: http://spirossoulis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου