Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ελλάδα παντού, τώρα… 2ο Διεθνές Φεστιβάλ

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού», υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, διοργανώνει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» από 22 μέχρι 31 Μαΐου 2015, με 13 συμμετοχές από 10 χώρες σε όλο το κόσμο.
Μια μεγάλη συνεργατική γιορτή γεμάτη με μουσική, ποίηση, χορό, εικαστικές εκθέσεις, γαστρονομία, παρουσιάσεις προϊόντων, φιλανθρωπικές δράσεις και άλλα πολλά που έχουν να παρουσιάσουν μεταξύ άλλων, οι συμμετοχές από Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Κίνα, Μαλαισία, Νορβηγία, Ολλανδία.
Ταυτόχρονα με τα δρώμενα αυτά, θα διαξάγεται ένας κύκλος ραδιοφωνικών εκπομπών μέσα από τον ιστοχώρο www.elladapantou.com (http://www.elladapantou.com) 17:00 με 21:00 (Ώρα Ελλάδας) με ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις, καθώς και παρουσιάσεις επιτυχημένων κοινωνικών επιχειρήσεων ανά τον κόσμο.
Το Διεθνές Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» είναι μια δράση πλούσια σε σημειολογικά όσο και επικοινωνιακά μηνύματα, που φιλοδοξεί να γίνει στο άμεσο μέλλον η βάση για να στηθούν πολιτιστικά - εμπορικά φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» σε όλο το κόσμο, με σκοπό να δημιουργηθούν, μέσα από το συνεργατικό και συνεταιριστικό ιδεώδες, νέες και βιώσιμες θέσεις εργασίας εντός και εκτός Ελλάδας.
  • Περισσότερες πληροφορίες στον ιστοχώρο https://www.elladapantou.com και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου