Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Έντεκα χιλιάδες θετικά «κλικ»!

Δέκα μήνες ζωής έχουμε στο διαδίκτυο με καθημερινή παρουσία όμως, προσπαθώντας να κρατήσουμε μια επαφή με την επικαιρότητα, όπως προκύπτει στην Αθήνα που ζούμε και κινούμαστε.

Σ’ αυτούς τους μήνες καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να σας πείσουμε πως ότι κάνουμε εδώ, έχει να κάνει με την αγάπη μας για την πόλη που ζούμε και την υπηρετήσαμε μέσα από θέσεις ευθύνης στο 4ο Διαμέρισμα, μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας.

Έχουμε κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα 331 αναρτήσεις, προσπαθώντας να πούμε αλήθειες με το δικό μας καθαρό λόγο. Φέρτε το λίγο στα μέτρα σας και θα δείτε, δεν είναι και τόσο εύκολο.

Κι ωστόσο το παλεύουμε… Και το κάνουμε αυτό, με το αίσθημα ευθύνης που μας χαρακτηρίζει… Όσο δε, βλέπουμε ότι επικροτείτε αυτή την πρωτοβουλία, να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Είναι φανερή η αναγκαιότητα  της ύπαρξης του… Τα προβλήματα καθημερινά μεγαλώνουν, χρειάζονται άνθρωποι με τσαγανό, αποφασιστικότητα, τόλμη και αξιοπιστία προκειμένου να ηγηθούν τέτοιων καταστάσεων και να αναζητήσουν λύσεις.

Μέχρι τότε, εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους…


Πανέμορφο χθεσινό δειλινό, όπως το αποτύπωσα με το κινητό μου, από το γραφείο μου… Η ζωή, είναι ωραία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου