Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ημέρα της Γυναίκας: Τα «μυστικά» που θα την κάνουν να σε αφήσει μόνο στο σπίτι. Διαχρονικές προτάσεις

Την Κυριακή που μας πέρασε οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο είχαν την τιμητική τους. Ήταν η μέρα τους και γι' αυτό θέλησαν να το γιορτάσουν. Είναι όμως και μια πολύ καλή αφορμή για έναν άνδρα να περάσει μια ήσυχη βραδιά σπίτι, να παρακολουθήσει μπάλα και να κάνει κάτι χωρίς την αγαπημένη του. Μια μέρα win win, σε απλά ελληνικά, αφού κανείς δεν θα παρεξηγήσει εκείνη που θα πάρει τις φίλες της για μια ladies night, ούτε φυσικά ένας άνδρας θα είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την κοριτσοπαρέα σε κάτι που - σχεδόν νομοτελειακά - το βαριέται.

Όλα καλά ως εδώ... για να είναι όμως όλοι ευχαριστημένοι πρέπει και η να λάβει το κατιτίς της. Ένα δωράκι που θα επιλεγεί με αριστοτεχνικό τρόπο, ώστε να καλύπτει όλα τα παραπάνω κριτήρια. Ένα δωράκι που θα τη κάνει να χαρεί με τις φίλες της και να σε αφήσει και εσένα να απολαύσεις τη μοναξιά σου, η οποία φυσικά θα "βοηθήσει" να σου λείψει ακόμα περισσότερο!

1. Διασκέδαση για τη γυναίκα και τις φίλες της

2. Χρόνο για τον άντρα να χαλαρώσει και να μείνει μόνος του


Ταξίδι αναψυχής

Πακετάρει βαλίτσες, παίρνει και την κολλητή της μαζί και φεύγει για ένα αναζωογονητικό ταξίδι σε έναν χειμερινο-ανοιξιάτικο προορισμό. Φύση και ηρεμία σε συνδυασμό με μια σειρά από δραστηριότητες όπως σάουνα σε ένα καλό ξενοδοχείο, περπάτημα στο δάσος και όλα όσα κάνουν ένα Σαββατοκύριακο αυτό που λέμε... απόδραση.

Τριήμερο στη Λίμνη Πλαστήρα, με δύο διανυκτερεύσεις. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται χρήση σάουνας, γηπέδων τένις και γυμναστηρίου, πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Τιμή για δύο άτομα με 50% έκπτωση, 156€

Άλλες φορές η επιλογή ενός προορισμού στο εσωτερικό μπορεί να μοιάζει μίζερη και στενή. Μια γυναίκα για να νιώσει ότι ανανεώθηκε θα προτιμούσε ίσως μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ώστε να συνδυάσει αναψυχή με... shopping.

Ένα ταξίδι στο Μιλάνο θα ήταν σίγουρα ο τέλειος συνδυασμός. Βόλτα στη Via Montnapoleone και shopping therapy στις μπουτίκ των πιο διάσημων ιταλικών οίκων μόδας. Αεροπορικά εισιτήρια, τριήμερα διανυκτέρευση και πρωινό, 270€/άτομο


Περιποίηση μόνο για γυναίκες

Για άλλους πάλι η ονειρική μέρα περιλαμβάνει πράγματα που προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Ποιος δεν θέλει λίγο χρόνο να αφιερώσει στον εαυτό του; Ιδιαίτερα όταν αυτός ο κάποιος είναι μια γυναίκα.

Στοίχημα θα τρελαινόταν για μια απολαυστική ώρα χαλαρωτικού μασάζ σιάτσου σε όλο το σώμα. Από 130€ σε προσφορά μόνο 21€.

Κι αν η μέρα της γυναίκας γινόταν η αφορμή να σας λατρεύει για πάντα; Πώς; Μα, εξασφαλίζοντάς της πως θα έχει κάθε μήνα δωρεάν επίσκεψη για μανικιούρ και πεντικιούρ. Mani & Pedi, 12 + 12 συνεδριάσεις με διάρκεια 1 χρόνο, 60€


Διασκέδαση στην πόλη μόνο για γυναίκες

Το καλό με την ημέρα της γυναίκας είναι πως κάθε χρόνο πέφτει Κυριακή! Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως μπορεί μια γυναίκα ή και περισσότερες να την γιορτάσουν Σάββατο βράδυ με άνεση και χωρίς το άγχος πως θα πρέπει να σηκωθούν για την δουλειά την επόμενη μέρα.

Τι μπορεί να κάνει ένας άντρας γι' αυτό; Να φροντίσει να κρατήσει ένα τραπέζι για εκείνη και τις φίλες της σε κάποιο καλό εστιατόριο. Να ψάξει εισιτήρια για μια καλή θεατρική παράσταση που θα κάνει το βράδυ της πιο ιδιαίτερα. Ή να φροντίσει να κλείσει τραπέζι σε ένα κέντρο διασκέδασης με καλή μουσική...

Δείπνο για εκείνη και την κολλητή της στο εναλλακτικό εστιατόριο Mush-Room στη Γλυφάδα. Ιδανικός προορισμός μετά την εξόρμηση για ψώνια. Μενού πέντε πιάτων, 28,9€/Δύο άτομα.

Μια κλασική θεατρική παράσταση δεν μπορεί ποτέ να απογοητεύσει. "Η αγριόπαπια" του Χένρικ Ίψεν πραγματεύεται την ψυχική κατάπτωση μιας οικογένειας που εξακολουθεί να ζει με ψευδαισθήσεις. Θέατρο Εκάτη, τιμή εισιτηρίου, 6€/άτομο

Ένα βράδυ με καλή ζωντανή ελληνική μουσική είναι η καλύτερη επιλογή για τη γυναικοπαρέα. Μανώλης Μητσιάς, Μπάμπης Στόκας, Φωτεινή Βελεσιώτου και  η Παυλίνα Βουλγαράκη σε μια σύμπραξη που μπορεί να ικανοποιήσει το μουσικό αυτί και του πιο απαιτητικού. Κράτηση για είσοδο με ποτό 15€/Δύο άτομα.

  • Οι προτάσεις από το http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου