Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με προσωπικούς φίλους στον Αγιάννη Κυνουρίας...

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης παρέα με τον Ηλία Άρχοντα στο χωριό του δεύτερου… Απλός, καλοκαιρινός, ανθρώπινος... Όπως ήταν πάντα…


Την είδηση την «ψαρέψαμε» στο kynourianet και έχει να κάνει με δυο δικούς μας ανθρώπους γι' αυτό και την αναδημοσιεύουμε: Χθες βράδυ (προφανώς πριν από τον Δεκαπενταύγουστο) ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μας τίμησε με την παρουσία του στο Χωριό μας.

Ο Δήμαρχος είναι προσωπικός φίλος του συγχωριανού μας Ηλία Άρχοντα και έρχεται αρκετές φορές στο Άστρος για ολιγοήμερες διακοπές.

Το βράδυ με παρέα φίλων του δείπνησαν στην ταβέρνα, ο «Φούντας» απολαμβάνοντας την  υπέροχη θέα του χωριού μας από το μπαλκόνι.

Tο kynourianet πληροφορήθηκε αμέσως την παρουσία του στο χωριό μας, αλλά σεβόμενοι τις προσωπικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας του δημάρχου με την παρέα του, δεν θελήσαμε να τον ενοχλήσουμε με ερωτήσεις. Απλά θα μεταφέραμε την είδηση το πρωί.

Στη συνέχεια της βραδιάς, στην πλατεία του χωριού, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον παλιό φίλο και γνώριμό του, πρώην δήμαρχό μας, Στράτη Δαλιάνη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την ιστορία του χωριού, την οποία παρακολούθησε με ενθουσιασμό.

Ο κύριος Ηλίας Άρχοντας είχε την ευγένεια και έφερε τον δήμαρχο στην παρέα μας για να γνωριστούμε προσωπικά, όπου αργά το βράδυ με μικρή παρέα βρεθήκαμε για ένα ποτό στο μπαράκι του Αγιάννη.

Έτσι κύλησε ευχάριστα η βραδιά και σας παραθέτουμε αναμνηστική φωτογραφία σύμφωνα με την προσωπική επιθυμία του ιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου